A Pál Autójavító Kft.-t 2010.03.08.-án. alapítottam. A vállalkozásom elindítása előtt 10 éven keresztül dolgoztam az autójavító szakmában, mint szervizvezető. 2000. januárjában kezdtem a pályámat a Hovány Békéscsaba Kft-nél az akkori Ford márkaszervizben, mint munkafelvevő. Egy év múlva kineveztek szervizvezetőnek, amely munkakört két évig, 2003 júniusáig láttam el.

Ezt követően kaptam egy jobb lehetőséget az Autó Körös Kft-től a Volkswagen, Audi, Seat hivatalos Békés Megyei márkaszervizénél, ahol az első évben munkafelvevőként majd 2004 júniusától 2010 áprilisáig közel hat éven keresztül szervizvezetőként-vevőszolgálat vezetőként dolgoztam. Az Autó Körös Kft. általam vezetett Volkswagen márkaszervize 2009-ben elnyerte a Volkswagen Service Awards 2009 díjat, amelyet a Volkswagen gyár képviselői adtak át Volksburgban, és ezzel  Európa 100 legjobb márkaszervize közé emelték Magyarországról egyedüliként szervizünket.

A gazdasági válság, a márkaszervizek piacának beszűkülése, és a bennem lévő ambíciók együttes hatására döntöttem úgy 2010 márciusában, hogy 35 évesen megalapítom a saját vállalkozásomat.

A márkaképviseletekben eltöltött tíz évben megismertem ennek a szolgáltató iparágnak minden részét. Mind az ügyfél-elégedettség, mind a minőségirányítás, mind a profitorientált üzemgazdaság terén széles tapasztalatokkal rendelkezem. A Ford és a Volkswagen konszern összes szervizvezető képzésén részt vettem és a munkakörömhöz szükséges összes diplomát megszereztem. Úgy gondolom, hogy a vállalkozásom sikeres működtetéséhez szükséges összes elméleti és gyakorlati tudással rendelkezem.

Vállalkozásom a Pál Autójavító Kft 2010. április elsején indult Békéscsabán a Berényi út 95 szám alatt a volt SEAT márkaszerviz épületében. Még ugyan ebben az évben felkértem barátomat és kollégámat Darida Zoltánt, hogy legyen a társam ebben az üzleti vállalkozásban és tulajdonosként segítse a munkámat. Így alakult ki a jelen pillanatban is aktuális tulajdonosi kör. Forgalmunk folyamatosan bővült aminek egyenes következménye volt, hogy két év alatt kinőttük a  három autószerelő, és egy karosszérialakatos állással rendelkező műhelyünket. 2012 év elején hozzáfogtunk egy új jelentősen nagyobb műhely építéséhez Békéscsabán a Tessedik utca 51 szám alatt. A műhelyben kilenc autószerelő állást és öt karosszéria lakatos állást alakítottunk ki a kor legmodernebb követelményei szerint. A csapatunk jelenleg tizenegy főből áll, öt autószerelő, három karosszéria lakatos, egy szerviz asszisztens, egy alkatrészgazdász és jómagam várjuk a kedves ügyfeleinket.

Pál Géza - alapító, tulajdonos

Pál Géza - alapító, tulajdonos